top of page
1607965381336_edited.jpg

Consuelo Corazza (tv) og Michela fra CoRa i Imola

Ejendomsmægler CoRa i Imola

CoRa er en ejendomsmægler i Imola med mere end 26 års erfaring i køb og salg af ejendomme i Emilia Romagna og i hele Italien.

CoRa har specialiseret sig i ejendomme i Emilia Romagna, en region der mod grænser op til Toscana.

Vi har dermed adgang til boliger i et område der har samme klima og vin produktion som vi ser i Toscana. Ejer og mægler Consuelo Corrazza er uafhængig af store mæglerkæder og benytter sig af en række lokale professionelle kontakter, advokater, byggesagkyndige og juridisk notarius ved alle huskøb. CoRa er naturligvis fuld forsikret som krævet for at drive mægler virksomhed i Italien og medlem af Italiens mægler forening.

Consuelo beskriver selv sin arbejdstilgang således (oversat fra italiensk): Jeg startede mit bureau blev i 1996 ud fra behovet for at gå en professionel vej, der kunne tilbyde det engagement, den omsorg og den professionalisme, der er nødvendig for eksempel at finde den bedst egnede løsning for unge mennesker, familier, eller til investorer.

3FCB8178-1524-412B-8F65-44059A520665.png
3FCB8178-1524-412B-8F65-44059A520665.png
Link til CoRa

Mit mål har altid været at give dig mulighed for at vælge, købe, sælge eller leje en ejendom på en enkel måde og uden at opgive dine drømme. Jeg har solgt huse over hele Italien og gennem årene har jeg samarbejdet med forskellige fagfolk for at give kunderne løsninger på deres problemer. I 2009 inkluderede jeg permanent Michela Gavelli i mit team, sammen fortsætter vi med at følge en vej, der har givet mig stor faglig og personlig tilfredsstillelse. I 2011 åbnede jeg et nyt kontor i Toscanella di Dozza.

Til dato er vi i stand til at tilbyde tre hundrede og tres graders rådgivning om alle ejendomsspørgsmål: Salg eller køb af både bolig- og erhvervsejendomme; salg eller køb af byggegrunde; vi kan følge kunden fra købet af byggegrunden til opførelsen af ​​hans drømmehus både i murværk og i træ ved at stole på førende partnere i specifikke sektorer; udlejning og administration af bolig- og erhvervsejendomme; vurderinger, rådgivning og kontrakter. Du kan besøge CoRa's hjemmeside her: https://www.coraimola.it/.

bottom of page