top of page

Vi er en familie fra Als i Sønderjylland.  Vi flyttede med arbejde til Italien i 2006, til Castel San Pietro Terme tæt på Bologna. Børnene gik i den lokale italienske skole og hele familien blev fuldt integreret med sprog, kultur, venner og hvordan man får ting til at lykkedes i Italien.

Vi etablerede Det Italienske Hus i 2009 og har siden forhandlet italiensk vin, olivenolie og italiensk øl i Danmark. I 2022 har vi udvidet vores aktiviteter til også at formidle Italienske boliger til danske købere, og vi har udvidet vores forretningsområdet til også at forhandle pillebrændeovne i Danmark.

IMG-3366_edited.jpg

Hvem er vi?

Målet med Det Italienske Hus er at bringe vores italienske passion til Danmark. Italien er efterhånden blevet vores “andet hjemland”. Vi har meget stort professionelt og privat netværk i Italien som er grundstenen i vores arbejde i Det Italienske Hus, og naturligvis også når vi selv er i vores bolig i Imola. Vi er flydende på Italiensk, vi har købt og solgt vores egne huse og i det hele tage fået stor erfaring med hvordan man arbejder sig gennem det meget omfattende italienske bureaukrati.

PB250184_edited.jpg
bottom of page