top of page
IMG_6333.JPG

Gør drømmen til virkelighed

Fase 3

Logo white windows.png

Køb af hus i Italien foregår i to tempi. Når prisen og andre forhold er forhandlet på plads laver man en forhåndsaftale på købet, en såkaldt “compromesso”. Denne aftale er en juridisk binding af både køber og sælger og man betaler derfor en andel af købsprisen typisk 20%. Herved er sælger sikret en køber og køber er sikker på at huset ikke sælges til andre. 

Herefter kan notarius udarbejde det endelige skøde og der kan foretages en tinglysning. Denne tinglysning foregår ved at man er fysisk til stede på notarens kontor, sammen med bank, sælger og ejendomsmægleren CoRa. Der kan være en tidsperiode mellem "compromesso" og tinglysning hos notarius. Tidsperioden kan være fra 1 dag til flere måneder, afhængig af om skødets omfang samt eventuelle juridiske problemer der skal rettes.

Vi tilstræber sammen med CORA at have alle disse juridiske formaliteter klaret, således at de to processer “compromesso” og “Notarius” kan slåes sammen til en begivenhed og afvikles på samme tid på notarius kontor. Det skal bemærkes at det er køber der afholder omkostning ved notarius, og det koster ca 2.500€ + italiensk moms på 21%.

 Fase 1 - pakken indeholder:

  • Dokument “Kom godt igang i Italien”

  • Online samtale med dansk koordinator

  • Specifikation af din drømmebolig

  • Søgning af 3 boliger af CoRa der kommer så tæt som muligt på dine ønsker om en drømmebolig

  • Online præsentation af de 3 udvalgte boliger

Samlet pris: 7.500 dkk inkl moms

bottom of page