top of page

Det Italienske Hus er din danske koordinator af dit køb af hus i Italien. Vi arbejder ved at du på vores webside specificerer dine ønsker til dit drømmehus. På baggrund af dine specifikke ønsker søger vores partner CORA i Italien derefter netop dit drømmehus. Når CORA har mindst 3 forslag til huse arrangerer vi en on-line fremvisning, og når du har valgt et potentielt hus så arrangerer vi en rejse til Italien for at besigtige huset.

 

Det Italienske Hus assisterer dig derefter gennem alle købets faser i Italien. Du har således en dansk samarbejdspartner i søgning, besigtigelse og køb af ejendommen i Italien. Derudover hjælper vi dig i gang med de praktiske detaljer efter købet af ejendommen. Kort sagt sørger vi for at al kommunikation og italiensk bureaukrati er så gennemskueligt som muligt og guider dig uden om faldgruber og misforståelser. For at lette overblikket over køb af hus i Italien, har vi inddelt købsprocessen i 3 enkle faser

Fase 1 

Screenshot 2022-07-21 at 21_edited.jpg

Specifikation af drømmebolig og  boligsøgning

2.900 dkk inkl. moms

Fase 2 

Screenshot 2022-07-21 at 21.08.32.png

Vi rejser til Italien og ser på huse

11.500 dkk inkl. moms 

Fase 3 

Italiensk sommerhus

Køb af hus

6% af købesum

Fase 4 

Picture 1.jpg

Praktisk hjælp efter boligkøb

Time pris /efter aftale

Det er kutyme i Italien at køber betaler administrations omkostninger vedrørende notarius og tinglysning. I alt ca. 2.500 € + moms. Når der gennemføres køb af hus bliver prisen for “Pakke 2” fratrukket ejendomsmæglerens samlede honorar.

Inden vi går i gang med de fire faser, kan du på vores Instagram profil og vores hjemmeside her finde masser af information om, hvordan der er at bo og eje hus i Italien. Her finder du også spændende oplysninger om Emilia Romagna, lokal områder, sightseeing, vin og mad. Derudover deler vi en lang række vigtig viden, tips og tricks til hvordan man køber et hus i Italien. De kan hjælpe dig med at skabe det store overblik inden boligsøgningen starter. 

 

bottom of page